Acasă sport Medalie de aur pentru David Popovici la Campionatul Mondial pentru juniori

Medalie de aur pentru David Popovici la Campionatul Mondial pentru juniori

David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 200 m liber Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima, stabilind un nou record al competiţiei, anunță News.ro.

”România şi-a trecut în cont o nouă medalie de AUR la această ediţie a Campionatului Mondial de înot pentru juniori de la Lima. Succesul a fost realizat de extraordinarul David Popovici, în finala probei de 200 m liber. Sportivul antrenorului Adrian Rădulescu a încheiat cursa cu timpul de 1:46.18 min. şi a câştigat fără emoţii medalia de AUR cu un nou record al competiţiei”, anunţă Federaţia Română de Nataţie.

Astfel, după aurul de la Mondialele de seniori, aurul de la Europenele de juniori şi aurul de la Europenele de seniori, David îşi trece în palmares şi aurul la Mondialele de juniori, întregind astfel o vară fantastică pentru el şi pentru nataţia românească, precizează Federaţia.

Pe locul doi s-a clasat Daniel Meszaros (Ungaria), cu timpul 1:48.98, iar pe trei a terminat Filippo Bertoni (Italia, 1:49.05).

La 200 m fluture feminin, Andra Gorecki a reuşit să se claseze pe locul patru, cu timpul 2:15.12.

La 100 m spate, Aissia Prisecariu a ocupat locul 5, iar Rebecca Diaconescu s-a clasat pe 6. Timpii lor: Aissia Prisecariu – 1:02.58 min., Rebecca Diaconescu – 1:02.93 min.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSeful Armatei Germaniei se teme ca Rusia va deschide „al doilea teatru de război”: ”Au cantitati enorme de munitie”
Articolul următorMinistrul Educatiei spune ca elevii pot sa invete carte si daca au toaleta in fundul curtii