Acasă Stirea zilei Megadeth revine la Bucuresti

Megadeth revine la Bucuresti

MegadethLa mai putin de un an de la ultima vizita in Bucuresti, Megadeth revine in forta pe 22 mai la Arenele Romane pentru un nou concert live.

Primirea calduroasa a miilor de fani romani care i-au aplaudat minute in sir anul trecut, la Ost, i-a convins pe membrii Megadeth sa revina cu un spectacol nou, dar la fel de incendiar.

Trupa Megadeth a fost fondata de Dave Mustaine in 1983 in Los Angeles, imediat dupa plecarea lui din Metallica. In scurt timp de la fondare, aceasta a reusit sa aduca in atentia publicului american stilul thrash metal. Ovationata atat de public, cat si de critici, Megadeth este una dintre putinele trupe nominalizate de sapte ori consecutiv la premiile Grammy Awards. Melodia „Contdown to Extinction”, de pe albumul cu acelasi nume, ii propulseaza pe locul 2 in Top 200 Billboard, imediat dupa lansare.

Megadeth este una dintre trupele care a facut parte din Big4 (Big Four of Thrash), alaturi de Metallica, Slayer si Anthrax. Au concertat prima oara impreuna pe aceeasi scena in 16 iunie 2010, la Varsovia. Big4 au ajuns in acelasi an si in Romania.

Discuri de platina, zeci de premii castigate, milioane de fani pe toate continentele, sute de concerte sustinute live, nimic nu lipseste din cariera de succes de peste 29 de ani a trupei Megadeth.

Megadeth se diferentiaza prin stilul distinctiv al sunetului chitarii din piesele lor. Aproape fiecare melodie interpretata de trupa include pasaje muzicale complexe si solouri de chitara ce au reusit sa electrizeze publicul la fiecare aparitie live.

Pentru concertul din 22 mai de la Arenele Romane, membrii Megadeth promit surprize mari. Desi va fi un concert nou, din playlist nu vor lipsi piese precum „Symphony Of Destruction”, „A Tout Le Monde”, „Hangar 18” sau „Contdown To Extinction”.

Pentru concertul din 22 mai preturile biletelor sunt urmatoarele:

– 100 lei (acces general)

– 125 lei (in ziua evenimetului)

Biletele se pun in vanzare joi, 28 februarie, si pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.RO, BLT.RO, BILETE.RO, MYTICKET.RO si IABILET.RO.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDavid Bowie revine dupa 10 ani de pauza
Articolul următorRazvan Lucescu ar putea reveni in Liga 1