Acasă Comentariul zilei Mesaj REVOLTATOR al Oliviei Steer, sotia lui Andi Moisescu, dupa MOARTEA fetitei...

Mesaj REVOLTATOR al Oliviei Steer, sotia lui Andi Moisescu, dupa MOARTEA fetitei bolnava de rujeola!

Olivia Steer stârnește iar revoltă după ce o fetiță din Craiova a murit din cauză că nu a foct vaccinată împotriva rujeolei.

Fosta vedetă de la PRO TV contestă datele oficiale de vineri potrivit cărora pe teritoriul României există mai multe focare de infecţie cu rujeolă. Până acum, opt copii nevaccinați au murit.

„Sa ne aducem aminte ca si actorul Toni Tecuceanu murise oficial – dupa cum anuntau toate canalele media isterizate – de gripa porcina, pina cind s-a demascat minciuna reprezentantilor din sanatate si s-a aflat cauza reala a decesului: infectiile intraspitalicesti. Pe scurt, cineva avea atunci mari interese sa sperie populatia, ca sa vinda niste vaccinuri. Ca azi.

Inainte de a da crezare oricarei rastalmaciri legate de varicela si vaccinurui, propagate de oficiosul numit hotnews, ar fi util oricui sa reciteasca micul indrumar de manipulare a maselor, de mai jos”, a scris Olivia Steer, pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentA murit Constantin Stroe, omul care a facut Dacia o masina respectata in toata Europa!
Articolul următorINCREDIBIL! Igor Dodon cheama RUSIA in ajutor, pentru a opri ”romanizarea tinerilor din Republica Moldova”!