Mesajul lui Oreste Teodorescu pentru ”pesedeii care cred ca prin termoscanare ți se fura sufletul”

1872

Jurnalistul Oreste Teodorescu a postat pe pagina personală de facebook un mesaj special pentru liderii PSD care nu cred că noul coronavirus este real sau care cred că prin termoscanare li se implantează cip-uri.

”Pesedeii care cred ca prin termoscanare ți se fura sufletul, conspiraționiștii dacopati cu creierii prăjiți de rețele 5G încă neinstalate, videochatistele cu Moscova in suflet și sparanghelul ceva mai jos care afirma infailibile ca virusul nu exista ar trebui sa reflecteze puțin la prima pagina a NewYork Times! In total, in SUA au fost confirmate circa 1,6 milioane de cazuri de infectare, potrivit cercetatorilor de la Universitatea Johns Hopkins. SUA au in prezent cel mai mare numar de decese legate de COVID-19.

Toate articolele, fotografiile si graficele obisnuite au fost inlocuite cu o lista de nume si cu fragmente de necrolog pentru a comemora persoanele decedate, in contextul in care SUA se apropie de ‘piatra de hotar macabra’ de 100.000 de morti! Editoarea adjuncta a departamentului de grafica al ziarului, Simone Landon, a spus ca ea si colegii ei si-au dat seama ca „atat printre noi insine, cat si probabil in randul opiniei publice, exista o usoara oboseala legata de date”, scrie Oreste.

Pesedeii care cred ca prin termoscanare ți se fura sufletul, conspiraționiștii dacopati cu creierii prăjiți de rețele 5G…

Publicată de Oreste pe Duminică, 24 mai 2020