27.1 C
București
marți, iunie 25, 2024
AcasăEconomieMesajul sefului ANAF pentru romanii care folosesc Revolut: Sa nu credeti ca...

Mesajul sefului ANAF pentru romanii care folosesc Revolut: Sa nu credeti ca nu vedem tot ce faceti!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Șeful ANAF le dă o veste proastă românilor care aveau impresia că tranzacțiile prin conturi REVOLUT nu pot fi urmărite. Este vorba de o legendă, iar inspectorii fiscali pot obține oricând informații, dacă există suspiciunea de evaziune fiscală.

Revolut pot fi monitorizate de către Finanțe în momentul în care există suspiciuni de fraude sau evaziune fiscală, a anunțat Lucian Heiuș, președintele ANAF. Acesta a declarat că tranzacțiile sunt monitorizate la fel ca la alte bănci, iar orice solicitare care vine dinspre instiuția pe care o conduce este comunicată de Revolut.

”Revolutul este o bancă care se supune regulilor bancare. Orice informaţie pe care o solicităm ne este pusă la dispoziţie”.Heiuş a precizat că ANAF comunică cu Revolut, iar sumele de pe astfel de carduri sunt monitorizate.

”Este o legendă care spune că, vezi Doamne, dacă ai bani pe carduri emise de Revolut nu poţi să fii urmărit de ANAF sau ele nu intră în sistemul general de plăţi. Ele intră în sistemul general de plăţi şi ele pot fi monitorizate atunci când există riscul de fraudă sau evaziune fiscală”, a mai afirmat Heiuş, adăugând că există o colaborare ”foarte bună cu Revolut Bank”, scrie news.ro

Ultimele stiri