Acasă Turism Mesajul unui salvamontist pentru cocalarii de pe Transfagarasan: Mii de tone de...

Mesajul unui salvamontist pentru cocalarii de pe Transfagarasan: Mii de tone de gunoi sunt martorele trecerii voastre!

15

Salvatorul montan Cristian Toma, administrator la Serviciul Public Judeţean Salvamont Argeş, a postat un mesaj dur la adresa celor care au umplut stâncile Munţilor Făgăraş de mesaje „romanţios-leşioase”.

Salvamontistul a surprins pe marginea celei mai frumoase şosele din România doi turişti care au simţit nevoia să-şi declare iubirea cu vopsea, pe stânci, scrie adevarul.ro.

„Prostia şi lipsa de educaţie n-au niciun farmec când se manifestă în tăcere şi doar cei care suferă de ele ştiu de ele. Pe principiul acesta se pare că s-a ghidat cocalarul din imagine care a simţit nevoia să-şi imortalizeze dragostea pentru iubita lui, cu spray, pe stâncă.

Lăsând la o parte, după cum reiese din poze, că atât el cât şi ea au venit la munte numai echipaţi corespunzător, nu, ambii au dovedit că se potrivesc perfect, însă nu ne dorim să se şi reproducă”, a scris Cristian Toma pe contul său de Facebook.

“Mii de tone de gunoi sunt martorele trecerii voastre prin zonă, aşa că nu mai e nevoie şi de mesaje pe stâncă pentru asta!”.

“Dragi cocalari, data viitoare când imboldul vă cheamă către munte, staţi acasă! Dacă, totuşi, acesta este mai puternic decât voi, măcar scrieţi pe maşinile proprii elucubraţiile romanţios-leşioase şi lăsaţi muntele curat!

În fiecare an, mii de tone de gunoi sunt martorele trecerii voastre prin zonă, aşa că nu mai e nevoie şi de mesaje pe stâncă pentru asta!”, a mai scris salvamontistul Cristian Toma (foto jos) pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos