Acasă ACTUALITATE ”Mi-au luat portofelul!”. Marii patrioti AUR au furat o reporterita TV in...

”Mi-au luat portofelul!”. Marii patrioti AUR au furat o reporterita TV in timpul mitingului de 1 decembrie, de fata cu George Simion!

833

O reporterita Romania TV a fost furata in timp ce transmitea din mijlocul manifestantilor AUR de la Alba Iulia, anunta Romania TV. Romania TV s-a remarcat de-a lungul timpului prin sustinerea a numeroase personaje cu probleme penale.

Iulia Blondea transmitea, miercuri, de la „Marsul Unirii”, un eveniment organizat de partidul AUR de Ziua Nationala la Alba Iulia, in momentul in care a fost jefuita, chiar de 1 decembrie.

„In timp ce ma aflam la marsul organizat in centrul orasului Alba Iulia, cineva mi-a deschis rucsacul, a deschis fermoarul, mi-a furat portofelul in care aveam documente, carduri bancare, permis de conducere, cartea de identitate, extrem de multe documente, precum si o suma de bani.

Am sesizat Politia. A fost data o declaratie. Am depus o plangere si s-a constituit un dosar penal de catre politistii din Alba Iulia pentru furt. Deocamdata, este un dosar penal cu autor necunoscut.

Oamenii legii mi-au spus ca vor face verificari”, a declarat  Iulia Blondea la Romania TV.

Romania Tv este patronata de Sebastian Ghita, care se ascunde la Belgrad de cativa ani. Postul sustine in continuare numeroase personaje cu probleme penale si gazduiesti zilnic atacuri la adresa procurorilor DNA si DIICOT.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos