Acasă ACTUALITATE Michael Jackson conducea o retea de abuzuri sexuale cu minori!

Michael Jackson conducea o retea de abuzuri sexuale cu minori!

Acuzațiile îi aparțin lui Wade Robson, un coregraf australian care pretinde că Michael Jackson conducea ”cea mai sofisticată operațiune de abuzuri sexuale” din lume, deși în trecut a fost unul dintre apărătorii megastarului în procesele de molestare sexuală.

Potrivit adevarul.ro, acuzațiile au fost făcute în urma unei noi plângeri împotriva companiilor de distribuirea materialelor de divertisment, MJJ Productions și MJJ Ventures.

„Scopul voalat, sub acoperire, al acestor întreprinderi a fost să funcţioneze ca o operaţiune de abuzuri sexuale asupra copiiilor“, a scris avocatul lui Robson, Vince Finaldi, în plângere. „Companiile au fost create pentru a localiza, pentru a atrage şi pentru a seduce copiii“, mai adaugă acesta.

Fostul asistent al megastarului, Norma Staikos, este acuzat că ar fi fost ”proxenetul” acestor operațiuni. În plângerea lui Robson se regăsesc detalii despre contactarea mamei sale de către Staikos, pentru a merge la Disneyland California, acolo unde acesta urma să cânte. Cu doi ani urmă Robson câștigase un concurs de dans organizat de MJJ Productions, prilej cu care îl întâlnise și pe megastar.

Robson povestește că, în timpul vizitei din California, el și familia lui au fost invitați să doarmă la Neverland, ferma lui Michael Jackson. Ajunși acolo, părinții lui Robson au dormit în camera de oaspeți în timp ce el a dormit în pat cu Michael. Se pare că aceea a fost prima noapte în care Robson a fost abuzat sexual de megastar.

În plângerea lui Robson, sunt descrise amănunțit întâlnirile intime cu Jackson, povestind că vedeta l-a sărutat în stil franțuzesc și au întreținut relații sexuale. Coregraful spune că abuzurile au continuat până când a împlinit vârsta de 14 ani, dar au devenit mai puţin frecvente atunci când „a început să dea semne de pubertate“, motiv pentru care Michael Jackson „nu a mai fost interesat de el din punct de vedere sexual“.

De amintit este faptul că, în procesul din 2005, în care Michael Jackson a fost acuzat de molestare sexuală, în California, Robson a negat că ar fi fost molestat, declarând că nu a fost niciodată abuzat sexual de cântăreț.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSchimbare în codul rutier! Creste VITEZA MAXIMA in localitati!
Articolul următorVIDEO SOCANT – Cristian Boureanu isi taraste FIICA pe asfalt, tinand-o de par!