Acasă Monden Mihaela Modorcea in topul celor mai frumoase actrite din lume

Mihaela Modorcea in topul celor mai frumoase actrite din lume

34

Romanca Mihaela Modorcea, cea care a format trupa Indigo impreuna cu sora sa geamana Gabriela, a intrat in topul celor mai frumoase 100 de actrite ale anului 2012.

In clasamentul realizat de IMDB, Mihaela s-a clasat pe locul 73, inaintea unor celebritati de la Hollywood precum Drew Barrymore, Kristen Stewart sau Laetitia Casta. Pe primele trei pozitii in topul celor mai frumoase femei din cinematografie se afla Keira Knightley, Natalie Portman si Scarlett Johansson.

In descrierea de pe IMDB, Mihaela Modorcea este incadrata in categoria actorilor profesionisti, fiind totodata si compozitoare, respectiv cantareata in trupa pe care a format-o impreuna cu sora ei geamana.

Surorile s-au remarcat in cinematografie, ambele fiind absolvente al Universitatii de Arte Teatrale si Cinematografice din Bucuresti, precum si ale unor cursuri de actorie in Germania si New York.

Mihaela Modorcea a jucat in productia „Happy Birthday from Dracula’s Girls” si in comedia ruseasca „No Love in the City”.

In urma cu cativa ani, gemenele au participat si la concursul „America’s Got Talent”, iar in 2006 s-au inscris la preselectia nationala Eurovision.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos