Problemele par sa se tina scai de fostul fotbalist Mihai Nesu. Dupa accidentul suferit care i-a schimbat intreaga viata, Nesu a mai primit o lovitura. Tatal sau, Mircea Nesu, fost component al Nationalei Romaniei si al echipelor Steaua si FC Utrecht, s-a stins din viata astazi  la un spital din Oradea. Era internat in stare grava dupa ce a luat o doza foarte mare de medicamente. 

Mihai Nesu

Fostul fotbalist Mihai Nesu a posta un mesaj pe pagina de Facebook a fundatiei sale, in care a afirmat ca anul acesta, in care parintii sai au decedat, este unul „foarte trist”, precizand ca „asta este cursul vietii”.

„Azi noapte a murit si tata. Nu s-a sinucis asa cum s-a anuntat. S-a stins dupa o saptamana la terapie intensiva, chinuit fiind de insuficienta cardiaca, respiratorie si renala. Dumnezeu sa-l odihneasca! Ma bucur ca m-am intors din Olanda si am putut fi langa parintii mei in ultimele lor luni. Sa ii mai supar putin cu obrazniciile mele… E un an foarte trist, dar asta e cursul vietii si cu ajutorul lui Dumnezeu depasim toate momentele grele. Multumesc tuturor pentru suport si celor din media care m-au cautat, sa ma ierte, dar sa ma inteleaga ca nu vorbesc cu ei”, a scris Mihai Nesu.

Mircea Nesu

Potrivit unor surse medicale, Mircea Nesu, in varsta de 74 de ani, a fost internat la Spitalul Judetean din Oradea in 12 octombrie, in stare foarte grava, dupa ce a inghitit o cantitate mare de medicamente, pe fondul unei depresii severe, provocate atat de decesul sotiei sale, in aceasta primavara, cat si de faptul ca suferea de o boala incurabila, iar fiul sau este imobilizat in carucior. Transferat la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Municipal, luni dimineata la ora 5.00, medicii i-au declarat decesul, nemaiputand sa il salveze.

Cazul a fost anuntat si Politiei, fiind o moarte suspecta.

„Luni, in jurul orei 11.00, Politia Bihor a fost anuntata telefonic de un reprezentant al Spitalului Municipal «Gavril Curteanu» despre faptul ca un barbat de 74 de ani a decedat in spital. Cauza exacta a decesului urmeaza sa fie stabilita dupa necropsie”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, subcomisarul Alina Dinu, purtatorul de cuvant al Politiei Bihor.

Medic de profesie, Mircea Nesu a fost jucator de fotbal la Universitatea Cluj in timpul studentiei, respectiv in anii ’60, arbitru international de fotbal, dar si candidat la Primaria Oradea in 1992, din partea Conventiei Democratice Romane.  El locuia la Oradea impreuna cu fiul sau, Mihai Nesu. In luna aprilie a acestui an, Monica Nesu, mama fotbalistului Mihai Nesu, a incetat din viata, apropiatii afirmand ca aceasta a fost extrem de afectata de accidentul care i-a lasat fiul invalid. In 10 mai 2011, Mihai Nesu, transferat in 2009 de la Steaua la echipa olandeza Utrecht, s-a accidentat grav la un antrenament al clubului olandez, ulterior fiind diagnosticat cu fractura de vertebra cervicala, iar de atunci existenta sa depinde de un carucior cu rotile. Dupa mai multe tratamente in strainatate, Mihai Nesu s-a mutat in 2013 in locuinta parintilor sai din Oradea.

Sursa: Mediafax