18.9 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăEconomieMii de chilipiruri de vanzare la ANAF, in toata tara: BMW la...

Mii de chilipiruri de vanzare la ANAF, in toata tara: BMW la 3300 de lei!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Nepoata pesedistei Aura Vasile, numită șefă la Construcții

Premierul Marcel Ciolacu a numit-o joi în funcția de...

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), direcția Ploiești, anunță că vrea să valorifice mai multe bunuri confiscate, care au devenit proprietatea statului.

Printre altele, se scoate la licitație nisip cuarțos, 441 de tone, freze de mai multe dimensiuni și pentru mai multe operațiuni, burghie speciale sau seturi de plăcuțe așchietoare.

De asemenea, au mai fost la vânzare, prin magazinul propriu, tot de Direcția ANAF Ploiești, și mai multe pachete cu pachete de piele naturală, dar și pantaloni raiați, „inscripționați GAP Jeans”. Mai multe detalii găsiți – aici.

Și Administrația Județeană a Finanțelor Publice Teleorman organizează o licitație pentru vânzarea unui autoturism marca BMW. Potrivit anunțului, acesta ar avea aproximativ 158.000 de kilometri la bord, are un motor de 1.895 cm3, iar gradul de uzură este de 80%. Valoarea de vânzare este de 3.367 de lei, cu TVA inclus.

Autoturismul, cu volanul pe dreapta, se află în depozitul sediului Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman, municipiul Alexandria, și poate fi vizitat în zilele lucrătoare. Mai multe detalii găsiți – aici.

Săptămâna aceasta, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a valorificat prin licitaţie două obiective turistice situate în Delta Dunării, respectiv în comună Crişan şi în oraşul Sulina, judeţul Tulcea, care fac obiectul confiscării speciale dispuse de instanţa în cadrul celor două dosare de executare silită întocmite pe numele lui Sorin Ovidiu Vîntu. Valoarea totală a obiectivelor valorificate este de 19.566.643, informează ANAF.

„Sumele obţinute din valorificarea celor două bunuri vor acoperi o parte din sumele care fac obiectul confiscării speciale dispuse de instanţa în cadrul celor două dosare de executare silită întocmite pe numele lui Sorin Ovidiu Vântu, în baza hotărârilor judecătoreşti”, arată ANAF.

Inspectorii structurii de executari silite cazuri speciale din cadrul ANAF vor continuă procedurile de valorificare a tuturor bunurilor sechestrate, potrivit legii, prin publicarea anunţurilor de licitaţie.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost condamnat la 8 ani de închisoare în dosarul devalizării Fondului Național de Investiții (FNI).

„Condamnă pe inculpatul Vîntu Sorin-Ovidiu la pedeapsa de 5 ani închisoare, la care, potrivit art.36, alin.1 din noul Cod penal, adaugă sporul de 3 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de spălarea banilor, în formă continuată, astfel că inculpatul va executa pedeapsa de 8 ani închisoare”, se arată în decizia de marţi a Curţii de Apel, care este definitivă.

Sursa: greatnews.ro

Ultimele stiri