Acasă Bucuresti Mii de oameni cumpara de acolo zilnic! Peste plin cu VIERMI, scos...

Mii de oameni cumpara de acolo zilnic! Peste plin cu VIERMI, scos la vanzare intr-un hipermarket din Bucuresti!

11
Situaţie fără precedent într-un hipermarket din Capitală. S-a găsit peşte stricat şi plin de viermi. Totul a fost scos la iveală de o femeie. Peşte proaspăt plin de viermi, cumpărat de la un hipermarket Auchan din Capitală. I s-a întâmplat unei femei din Bucureşti, care a vrut să alerteze inspectorii de la Protecţia Consumatorului. Aceştia i-au răspuns însă că nu lucrează în weekend. O reclamaţie a ajuns la reprezentanţii magazinului care dau asigurări că peştele a fost controlat suplimentar şi că nu mai există probleme. Ei spun că femeia îşi va primi banii înapoi.

Peştele a fost cumpărat de la raionul de peşte proaspăt dintr-un hipermarket Auchan din Capitală. „Am decis să sun la ANPC. Mi s-a spus că, din păcate, sâmbătă şi duminica nu se lucrează. Mi-au răspuns la telefon şi m-au îndrumat să sun fie luni, ori să trimit un email sau să completez formularul de reclamaţie de pe site-ul ANPC”, spune femeia. Reprezentanţii ANPC au declarat că procedura actuală şi numărul redus de personal nu permit ca angajaţii să aibă program şi în weekend.

„Aşa funcţionează în momentul de faţă Autoritatea, aşa funcţionează toate autorităţile de stat. Nu există un program pompieristic. Ar trebui lucrat în schimburi dacă ar trebui făcut un program 24 din 24. Totodată, în anumite zone există un număr foarte mic de comisari”, spune Paul Anghel, director ANPC. În aceste condiţii, femeia a făcut reclamaţie direct la magazin. Reprezentanţii magazinului spun că au făcut verificări, anunţă Digi 24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos