Acasă ACTUALITATE Mii de turisti romani aflati in Thassos NU POT FOLOSI bancomatele!

Mii de turisti romani aflati in Thassos NU POT FOLOSI bancomatele!

Desi se spunea ca problemele nu vor ajunge si pe insulele grecesti, iata ca a durat doar o zi si criza a aparut si aici.

Niciun bancomat nu mai funcţionează de marți, 30 iunie, în insula grecească Thassos iar comercianţii nu mai acceptă plata cu cardul, după ce Grecia, prin vocea primului ministru Alexis Tsipras, a anunțat aşa-numita “vacanţă bancară”.
Mai mult decât atât, FMI a confirmat, printr-un comunicat, faptul că nu primise rata de 1,6 miliarde de euro, scadentă. Este cel mai grav “incident de plată” din istoria Fondului şi primul care implică o ţară dezvoltată.

În acest moment în insula Thassos din Grecia nu funcționează niciun bancomat (ATM) confirmat și de pozele puse la dispoziție de corespondentul ecopolitic.ro.


Citeste si:

Cat de mult se va prabusi LEUL? Ce spun analistii economici despre CRIZA din Grecia?!

De frica FALIMENTULUI pachetele turistice in Grecia au scazut la jumatate!


În acest moment în Thassos, sunt câteva mii de turiști români, conform declarațiilor făcute de reprezentanții unor pensiuni și hoteluri din această insulă grecească.

Administrator hotel Potos : ”În acest moment 70% din Hotel este ocupat de turiști veniți din România.Din discuțiile avute și cu alți administratori de hoteluri și pensiuni din Thassos sunt câteva mii de turiști români.”

Sursa: ecopolitic.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentConditii INUMANE! Angajatele unei firme din Iasi poarta scutece la lucru, sa nu mearga la baie!
Articolul următorAi vazut? Un fenomen SUPERB a avut loc azi-noapte pe cerul tarii noastre!