Acasă Stirea zilei Miliardarul Ion Tiriac ironizat de marele jucator de tenis Roger Federer!

Miliardarul Ion Tiriac ironizat de marele jucator de tenis Roger Federer!

19

Miliardarul Ion Țiriac primește o lovitură neașteptată, în cel mai important moment al anului în lumea tenisului. Ion Țiriac spusese că Roger Federer nu este un jucător bun pentru turneele de tenis pentru că își ia pauze foarte lungi de la joc. După victoria de la Wimbledon, Federer a ținut să-i dea replica lui Țiriac și a spus că după această victorie ar trebui să-și ia o pauză mai lungă.

Federer pune rezultatele bune din acest an pe seama pauzelor lungi pe care le ia între turnee, tocmai ceea ce i-a reproșat omul de afaceri român.

Întrebat la ceremonia de premiere dacă poate să joace și mai bine de atât, Federer a răspuns râzând: „Va trebui să iau o pauză și mai lungă”.

În urmă cu aproape o luna, Ion Țiriac ‘l-a tras de urechi’ pe Federer pentru pauzele dese pe care le ia, informează Realitatea.

„Federer nu e un tenismen atât de bun pentru circuitul de tenis, deoarece joacă prea puțin. Pe domnul Federer l-am așteptat la Monte Carlo, la Madrid și la Roma… În carieră să și-a făcut mereu treaba, dar acum e diferit. Joacă din când în când și nu putem conta pe el”, a spus atunci omul de afaceri român, pentru o publicație din Elveția.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos