Acasă Cultura Ministrul Educatiei: ”Purtarea măștii de protecție este obligatorie inclusiv la orele de...

Ministrul Educatiei: ”Purtarea măștii de protecție este obligatorie inclusiv la orele de educaţie fizică”

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că elevii care participă la cursuri în scenariul verde vor purta masca de protecţie inclusiv la orele de educaţie fizică, el explicând că aceasta este una dintre cerinţele specialiştilor din domeniul sanitar, transmite News.ro.

„Da, este o cerinţă a celor din domeniul sănătăţii să se desfăşoare cu masca”, a afirmat ministrul Educaţiei, luni seară, la Realitatea Plus, întrebat fiind cum se vor desfăşura orele de educaţie fizică.

El a explicat că ordinul de ministru pe care l-a dat cu privire la modul de desfăşurare a cursurilor „a încercat să acopere toate situaţiile posibile şi să fie foarte clar”, iar unul dintre subiectele de discuţie a fost şi cel privind desfăşurarea orelor de sport.

„Până la urmă, ultimul cuvânt l-au avut cei din domeniul sănătăţii şi, punând în balanţă şi plus şi minus, a reieşit că există obligativitatea purtării măştii inclusiv la orele de educaţie fizică”, a adăugat Cîmpeanu.

sursa: News.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentMai mare rusinea! Ungaria acuza Romania ca trimite cantitati uriase de plastic si deseuri pe rauri in aval!
Articolul următorRomania profunda: Trezit din somn, un barbat si-a omorat sotia pentru ca transpira prea tare!