Acasă Videoclipul zilei Ministrul Educatiei s-a facut de ras in direct la TV! A trebuit...

Ministrul Educatiei s-a facut de ras in direct la TV! A trebuit sa-i spuna moderatoarea ca vorbeste prostii!

21

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a fost corectat de moderatoarea Antena 3, dupa ce a facut un dezacord flagrant intr-o interventie telefonica la postul de televiziune, unde fusese invitat sa comenteze scandalul institutiilor de invatamant superior vizate miercuri de perchezitiile  procurorilor, dupa ce mai multi profesori ar fi cerut bani de la studenti pentru promovarea examenelor.

„Nu putem sa fim din punct de vedere al Ministerului Educatiei Nationale nepasatori la ceea ce se intampla in sistemul de invatamant universitar, este o palma pe care cativa inconstienti din acest sistem o da …” a spus ministrul Educatiei, moment in care din studio se aude ziarista Antenei 3:

„O dau!”

Liviu Pop a continuat insa imperturbabil:

„… in momentul de fata invatamantului universitar din Romania pentru ca noi ne ne luptam cu internationalizarea universitatilor din Romania iar cativa colegi… fosti colegi inconstienti arunca o pata neagra pe invatamantul universitar din Romania”.

Liviu Pop a mai fost protagonistul unui episod similar in 2016, cand si-a anuntat fanii de pe Facebook ca s-a operat la „genunche”. (Detalii aici)

Inregistrarea audio poate fi ascultata aici, incepand cu minutul 4.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a fost studentul Universitatii „Vasile Goldis” din Arad, una dintre institutiile de invatamant superior vizate de perchezitiile  procurorilor.

Subiectul a aparut initial pe curentul.ro.

Articolul precedentVIDEO – O soferita incepatoare a intrat in plin intr-o familie, in parcarea unei benzinarii de pe Autostrada Soarelui!
Articolul următorFOTO – Cum arata cel mai nou tramvai produs in Romania!