6.5 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăACTUALITATETransporturiMinistrul Grindeanu recunoaste ca-l injura lumea pe strada: Stiu ce-mi iau pe...

Ministrul Grindeanu recunoaste ca-l injura lumea pe strada: Stiu ce-mi iau pe Valea Oltului!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a recunoscut, luni, că știe de disconfortul creat de lucrările de întreținere de pe Valea Oltului, în plin sezon al concediilor.

El a admis, de asemenea, că șoferii care trec prin zonă “îl înjură”, dar a spus că lucrările respective sunt inevitabile, și că acum este cea mai bună perioadă pentru a fi efectuate.

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor: “Am așa… o obișnuință, ca cel puțin, să zic o dată pe lună, sau o dată la două luni, să merg cu mașina. Știu de lucrările de pe Valea Oltului, acele lucrări de întreținere la poduri și podețe, știu disconfortul, și știu câte înjurături își ia ministrul și Ministerul Transporturilor pe disconfortul pe care îl creează. (…) Acele lucrări să știți că sunt absolut necesare de întreținere, pentru că vin în urma unor expertize la poduri și la podețe și perioada aceasta, chiar dacă provoacă acest discomfort, este cea mai propice în a se executa asemenea lucrări”.

Grindeanu a spus că i s-a întâmplat și să fie recunoscut în trafic de către șoferii care stăteau la coadă.

“Da, s-a întâmplat să fiu recunoscut și în trafic, s-a întâmplat să fiu recunoscut și în aeroport în urmă cu vreo 3-4 săptămâni la Timișoara, când avionul Tarom a avut întârziere de 4 ore”, a spus ministrul, fără a da însă detalii despre reacția călătorilor nemulțumiți.

Ultimele stiri