Acasă Social Ministrul Mediului despre Victor Ponta: Minte cum bea apa!

Ministrul Mediului despre Victor Ponta: Minte cum bea apa!


Ministrul Mediului, Costel Alexe, a acuzat joi distribuirea de către liderul Pro România, Victor Ponta, a unui filmuleț care ar fi fost realizat de fapt în 2019.

„Victor Ponta – drumul de la informator la primul dezinformator al României!

De 24 de ore opinia publică este pe jar la apariția unei filmări pe contul unui lider politic, cândva credibil, dar trecut astăzi într-un con de umbră, părăsit de membri de partid, cu un capital electoral în scădere, dar abil în manipulare politică: Victor Ponta! Pot înțelege declarațiile politice și atacurile la persoană în campania electorală, dar să pui inutil pe drumuri instituțiile statului, să reloci inspectori de control din teren pentru a-ți verifica minciunile grosolane, în speranța că îți crește ratingul și poate treci pragul electoral, dovedește din nou cât de mici și lipsiți de caracter sunt mulți politicieni disperați după atenția publică!

De peste 2 luni se pare că rețeta reinventării politicienilor prăfuiți din România este ieftină și simplă, specularea un subiect sensibil în această perioadă fiind sport national. Fără o minimă deontologie, fără un minim bun simț, informații FALSE, dar ușor verificabile sunt prezentate ca fiind lucruri certe, amplificând astfel emoția colectivă și manipulând grosolan opinia publică! Cazul Victor Ponta este cu atât mai grav cu cât acesta nu a preluat sau sharuit un articol pe care putea ușor să îl dezmintă ulterior, ci a acționat cu rea intenție din prima clipă când l-a urcat, conștient fiind de răul pe care îl face! Oricât de dezgustat aș fi de comportamentul unor astfel de politicieni reșapați, pot doar să citez caracterizarea colegilor săi de partid: ”Minte cum bea apă!”.

Liderul Pro România, a postat miercuri pe pagina sa de socializare un filmulet insotit de urmatorul mesaj: „Azi – 6 Mai 2020 – gara Craiova!!! Orbaneeee!!! Lucovideee!!! Spuneai ca nu se exporta bustean din Romania!!! (…) PNL ne exporta oamenii, granele si bustenii ! Eu zic sa ii mai votati o data sa ne exporte si cimintirele ( pe care le tin oricum inchise)!”

https://www.facebook.com/watch/?v=1332129326983910
URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPremierul Orban: „Actuala CCR este un inamic al Constitutiei. Indeamna la anarhie, la nerespectarea legilor”
Articolul următorOreste Teodorescu despre CCR: Când stăpânii o cer, sclavii din sistem acționează la comanda