Acasă Transporturi Ministrul Transporturilor anunta ca Romania are semnate contracte pentru 550 km de...

Ministrul Transporturilor anunta ca Romania are semnate contracte pentru 550 km de autostrăzi și drumuri expres

120

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat marți, la deschiderea oficială a lucrărilor la Autostrada de Centură București (A0), lotul Vidra-Bragadiru, că Guvernul a reușit în cele 9 luni de mandat să dea drumul la lucrări pentru 100 de km de autostrăzi, drumuri expres și variante ocolitoare. Ministru promite că până la sfârșitul anului vor începe lucrările pentru încă 60 de km, iar la final de 2020 vor fi peste 550 de km de autostradă și drumuri expres pentru care sunt semnate contractele de proiectare și execuție.

„Ne-am propus să deschidem noi șantiere prin semnarea de contracte de proiectare și execuție. În cele peste 9 luni de mandat am reușit să dăm ordinul de începere a peste 100 de km de autostrăzi, drumuri expres, variante ocolitoare. Până la sfârșitul anului sunt convins că vom reuși să dăm ordinele de începere pentru încă 60 km de autostrăzi în România și aici mă refer în special la A0 Sud cu cei 52 de km și la tronsonul 2 din Craiova Pitești.

În acest an am reușit să semnăm contracte de proiectare și execuție pentru 300 km de autostrăzi, drum expres și variante ocolitoare și până la sfârșitul anului cred că vom semna pentru încă 250 de km. Drumul realizării acestor obiective este practic ireversibil. Am redus la minimum termenele de execuție.”, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos