Acasă Stirea zilei Mircea Badea a ramas masca! Deputat USR dat afara din studioul Antena...

Mircea Badea a ramas masca! Deputat USR dat afara din studioul Antena 3 dupa ce l-a facut securist pe Dan Voiculescu!

Deputatul USR Cristian Seidler i-a enervat din nou pe cei de la Antena 3 dupa ce, aflat in direct, a readus aminte ca fondatorul postului a fost turnator la Securitate. Seidler a fost scos abrupt din emisiune.

Seidler, invitat in emisiune prin telefon, a avut un schimb de replici cu un invitat in studio pe tema informatorilor la DNA, moment in care Seidler i-a spus acestuia: ”Sunteti sigur ca vreti sa vorbiti de informatori? Vorbiti de funie in casa spanzuratului”.

In acel moment, moderatoarea Oana Stancu l-a intrerupt si i-a spus ca pot discuta despre informatori si a invocat numele lui Claudiu Nasui si Vlad Voiculescu. La cateva momente, Oana Stancu i-a urat lui Seidler ”o zi buna” si i-a taiat legatura, anunta G4Media.

In 2011, decizia CNSAS prin care Voiculescu a fost dovedit drept colaborator al Securitatii a ramas definitiva in urma unei decizii a Curtii Supreme.

Voiculescu a fost recrutat ca informator de Securitate comunista, in februarie 1970, primind numele conspirativ „Mircea”. In 1973 a fost recrutat in reteaua Directia a III-a unde i s-a dat numele de cod „Felix” si timp de doi ani a dat o serie de note informative despre colegi, rude plecate in strainatate si cetateni straini cu care a avut contact.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedent”E un soi de preoteasă a templului Vlad Voiculescu”. CTP desfiinteaza noul ministru al Sanatatii!
Articolul următorReforme masive: Ce prioritati are Ioana Mihaila la Ministerul Sanatatii!