9.5 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăMondenMircea Badea JIGNESTE milioane de romani care traiesc in strainatate! ”Sunt un...

Mircea Badea JIGNESTE milioane de romani care traiesc in strainatate! ”Sunt un erou. Îi trimit bani lu’ mama în ţară. Hai siktir!”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Vladimir Putin ar putea ataca Europa in 2024 sau 2025

O sursa de incredere de la una dintre agentiile...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Cunoscutul realizator TV, Mircea Badea, afirma că „…dacă ţi-ai luat ţara înapoi pe banii altora nu prea e în regulă”

„Având în vedere că sunt tot felul de facturi de achitat la nivel public, mă gândesc dacă cei care spun că şi-au luat ţara înapoi nu plătesc şi impozite sau şi-au luat ţara înapoi pe banii altora (…) Că dacă ţi-ai luat ţara înapoi pe banii altora nu prea e în regulă, zic eu. Să mai spui că ţi-ai luat ţara înapoi, taci dracu’ din gură, zic eu (…) Nu plătesc niciun impozit în România dar au senzaţia că dacă trimit bani şi cumpără biscuiţi de ei membrii familiei, e un act eroic, suprem cetăţenesc”, spunea Mircea Badea la Antena 3.

„Dacă eu produc la Tecuci 100 de lei şi unul produce la Londra 100 de lei, care este diferenţa între cele două sute de lei? Răspuns: niciuna (…) Pentru că acea sută de lei nu exista şi ea atunci a fost produsă căci ea nu exista. Unul a produs-o la Tecuci, unul la Londra. Nu-i absolut nicio diferenţă (…) Şi eu îmi cumpăr biscuiţi la mine în ţară, dar pe lângă asta plătesc şi impozite”, argumenta Badea, citat de paginadepolitica.ro.

El a reluat tema şi pe Facebook: „Sunt un erou. Îi trimit bani lu’ mama în ţară. Doresc să fiu pupat în fund şi divinizat pentru că-i trimit bani lu’ maaamaaa. P.S. Hai siktir!”

Sursa: stiri-virale.com

Ultimele stiri