Mircea Lucescu confirma despartirea de Sahtior

mircea lucescuMircea Lucescu a facut istorie la Sahtior Donetk, dar ciclul romanului in Ucraina se apropie de final. La vara ii expira contractul si, pentru a oferi o schimbare echipei astfel incat sa nu apara blazarea, antrenorul se va desparti de “mineri”.

Informatia a explodat in mass media imediat dupa ce Sahtior a fost eliminata din Liga Campionilor de catre Borusia Dortmund, iar ziarele l-au dat pe tehnicianul roman la PSG, unde se pare ca ar fi ademenit de banii seicilor. Lucescu a dat insa ieri un interviu pentru televiziunea italiana TMW, in care confirma despartirea de ucraineni, dar in care anunta destinatie surpiza.

Practic, romanului i-ar placea sa ajunga pe banca lui Inter Milano, o echipa pe care a mai antrenat-o pentru sase luni in 1998, dar de unde a plecat dupa o lipsa de rezultate si dupa un conflict cu jucatorii. Ascensiunea lui Lucescu a fost insa de atunci una incredibila si romanul a marturisit ca vorbeste des cu presedintele Masimo Moratti, care nu este multumit de Andreea Stramaccioni, actualul antrenor.

“La cum stau lucrurile, la sfarsitul sezonului voi pleca de la Sahtior, dar se poate intampla orice. As reveni in Italia deoarece in ultimii ani am castigat multa experienta prin castigarea titlurilor si a promovarii jucatorilor tineri. Am avut o relatie excelenta cu Moratti. A inteles dificultatile pe care le-am avut la Inter cand am antrenat acolo. Atunci erau multi jucatori la final de contract si am avut probleme. Plus ca au fost multe greseli de arbitraj impotriva noastra. Incredibil, am fost foarte ghinionist. Dar, pentru viitor, nu exclud o revenire la Inter”, a declarat Lucescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *