Acasă Stirea zilei Mission: Impossible 5, confirmat de Tom Cruise

Mission: Impossible 5, confirmat de Tom Cruise

43

La scurta vreme dupa lansarea lui Mission: Impossible – Ghost Protocol, au fost lansate intrebari legate de continuarea popularei francize. Iata insa ca zvonurile ce au inceput sa circule de atunci sunt acum confirmate chiar de starul productiei, Tom Cruise, intr-un interviu acordat TotalFilm.com.

„Lucram deja la unele scene din cel de-al cincilea film. Asta la nivel conceptual, momentan”, a spus actorul, ce-si promoveaza acum ultimul film, Jack Reacher. „Imi place sa calatoresc pentru promovarea filmelor, deoarece sunt mereu in cautarea unor locuri noi si intotdeauna fac un tur al orasului respectiv. Sunt atent la arhitectura, la metrou… sunt inspiratia mea pentru diferite secvente din productiile urmatoare”, a explicat Cruise.

Cruise a mai mentionat, de asemenea, si faptul ca are de gand sa nu renunte la rolul din Mission: Impossible tot restul carierei sale. „Am acceptat sa joc in aceasta serie tocmai pentru ca mi-am dorit sa fac cat mai multe filme din ea. E vorba de un personaj in evolutie si alaturi de care ma pot dezvolta si eu. Voi face atatea filme Mission: Impossible cate va dori publicul sa vada”, a mai spus starul.

Ultima productie a francizei, Mission: Impossible – Ghost Protocol, cu incasari globale de 695 de milioane de dolari, a marcat cea mai buna lansare a unui film al seriei. In plus, a atras laudele criticilor, obtinand un tomatometru de 94 de procente.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos