Acasă Monden Mostenitorul tronului britanic va fi fetita?

Mostenitorul tronului britanic va fi fetita?

23

Printul-William-si-ducesa-de-Cambridge-vor-deveni-parintiDucesa de Cambridge ar fi dezvaluit din greseala sexul viitorului mostenitor al Marii Britanii, in cadrul unei vizite in Grimsby.

Una dintre gazdele care i-a intampinat pe Ducesa de Cambridge si Printul William in cadrul unei vizite a acestora in Grimsby, Diana Burton, sustine ca Kate ar fi fost pe punctul de a-i dezvalui sexul viitorul sau copil, care se va naste in luna iulie, dupa ce aceasta i-a daruit un ursulet de plus.

„Am auzit-o clar cum a spus: «Thank you, I’ll take that for my d … (n.r. – Multumesc, il voi lua pentru f…)». Am intrebat-o atunci: «Era sa spui fata, nu?», iar ea a raspuns: «Nu, nu stim». I-am spus apoi: «Oh, cred ca stii», la care ea a replicat: «Nu spunem nimic”, a povestit Diana.

Comentariul Ducesei este deja analizat de britanici, care sunt nerabdatori sa afle daca vor avea un print sau o printesa. Inca de la anuntul sarcinii, in Marea Britanie s-a creat o adevarata isterie, toata lumea incearca sa afle cat mai multe informatii despre cum decurge sarcina sau despre sexul copilul, in aceasta privinta facandu-se chiar si pariuri.

Orice miscare sau declaratie a cuplului regal Kate-William este atent analizata de mass-media, iar papparazzi ii urmaresc peste tot pe viitorii parinti Kate si William.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos