Acasă ACTUALITATE A murit istoricul Zoe Petre, fost consilier prezidential!

A murit istoricul Zoe Petre, fost consilier prezidential!

18

Zoe Petre, fostul consilier prezidential, a murit. Istoricul se afla internat la terapie intensiva, dupa ce a suferit, in urma cu cateva zile, un atac cerebral.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Zoe Petre, istoric, publicist si om politic roman, a murit, vineri, la varsta de 77 de ani, la Spitalul Elias din Capitala, unde era internata de mai mult timp. „In aceasta dimineata a plecat dintre noi doamna Zoe Petre, Profesorul nostru admirat si iubit. Despre ceea ce a insemnat pentru noi, despre darurile spirituale pe care le-am primit de la ea ca studenti si colegi vom depune marturie, cu recunostinta si emotie, intotdeauna. Sit Tibi Terra Levis”, este mesajul postat pe Facebook, vineri dimineata, de Departamentul de Istorie antica, Arheologie, Istoria Artei.

Zoe Petre, in varsta de 77 de ani era internata in stare grava la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Elias din Capitala.

Zoe Petre a fost istoric, publicist si om politic roman. In perioada 1990-1996 a fost decan al Facultatii de Istorie a Universitatii din Bucuresti. Intre 1996-2000, in mandatul Emil Constantinescu, a indeplinit functia de consilier prezidential pentru politica interna si externa.

Articolul precedentMare lider PSD surprins in timp ce se baga in fata pensionarilor, care stau la coada pentru o consultatie la doctor!
Articolul următorSeful Casei Nationale de Asigurari de Sanatate arestat! E acuzat de decontari fictive si fapte de coruptie!