Acasă Stirea zilei Nico pariaza pe Luminita Anghel pentru Eurovision

Nico pariaza pe Luminita Anghel pentru Eurovision

104

nico-mare-530x300Emotiile cresc pe zi ce trece printre cei care doresc sa reprezinte Romania la Eurovision, avand in vedere ca sambata seara vom sti cine va merge, in mai, la Malmo, in Suedia.

In finala de sambata vor participa 12 artisti, printre care si Luminita Anghel, care are foarte multi sustinatori.

Nico, cea care a reprezentat Romania in 2008 la Eurovisionul de la Belgrad alaturi de Vlad Mirita, sustine ca Luminita Anghel este preferata ei dintre toti concurentii, avand in vedere experienta pe care aceasta o are in profesia de artist.

„Imi plac mai multe piese din concurs, dar as miza pe Luminita Anghel pentru ca a mai fost si are experienta necesara. In plus, e si foarte iubita de fanii Eurovision, iar piesa, din punctul meu de vedere, e foarte buna. Cu siguranta, sanse au si Tudor Turcu, Cezar Ouatu, Renee Santana & Al Mike, iar Robert Turcescu e charismatic si imi place si melodia lui”, a declarat Nico pentru Ring.

Cantareata Luminita Anghel s-a pregatit temeinic pentru finala de la Eurovision, care va avea loc week-endul acesta.

Artitsa a vorbit la „Acces direct” despre rochia pe care a purtat-o in semifinale, dar si despre ce pregateste in ultimul act al concursului muzical.

„Rochia din semifinale a fost aleasa de fani. Eu am crezut ca va conta vocea, nu cum sunt imbracata. Dar pentru finala am apelat la profesionisti. Atat rochia, cat si coafura si costumele vor fi facute de cineva care se pricepe. Piesa mea din concurs este buna. Am numarul 5 in concurs, care este cifra mea norocoasa”, a spus Luminita.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos