Acasă Sanatate Nicolae Ciucă: 27 de spitale vor primi finanțare prin PNRR

Nicolae Ciucă: 27 de spitale vor primi finanțare prin PNRR

Nicolae Ciucă, Premierul României, a anunțat că 27 de spitale vor primi finanțare prin PNRR.

Nicolae Ciucă: „27 de spitale vor primi finanțare prin PNRR. Unul dintre principalele noastre obiective este modernizarea sistemului de sănătate, astfel încât toți românii care au nevoie să poată accesa servicii medicale de calitate, la standarde europene. Decizia de astăzi este un pas concret și solid în acest sens”.

„Cele 27 de obiective de investiții se află pe tot teritoriul țării, iar acest lucru este deosebit de important pentru reducerea disparităților dintre regiuni”, a explicat liberalul.

„Am mai spus-o și o repet: dacă gestionăm în mod eficient și inteligent fondurile europene, acestea vor contribui semnificativ la creșterea nivelului de trai al românilor și la îmbunătățirea accesului la servicii de calitate. Anul trecut, am avut un record pentru atragerea de fonduri europene, iar în 2023 ne propunem să continuăm în același ritm și să ne îndeplinim toate obiectivele asumate prin PNRR”, a declarat Premierul și Președintele PNL.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentA cam trecut iarna: Meteorologii anunta temperaturi ridicate pana la jumatatea lunii februarie
Articolul următorMare strateg Orban, aliatul lui Putin: Ungurii iau cu asalt supermarketurile și benzinăriile din România!