Acasă Dezvoltare personala In noaptea de vineri Luna Noua intra in zodia Racului: Universul te...

In noaptea de vineri Luna Noua intra in zodia Racului: Universul te rasplateste!

91

În noaptea de vineri, pe 23 iunie, Luna Nouă în Rac aduce cu sine o răsplată a Universului şi marchează începutul unui noi ciclu. În timp ce unii nativi vor primi daruri neaşteptate, alţii se vor simţi recunoscători că s-au vindecat de boli.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Dorinţele se îndeplinesc

Luna Nouă în Rac reprezintă o perioadă ideală pentru a-ţi îndeplini vise mai vechi şi obiective pe care nu ai reuşit să le atingi până în prezent. Vei fi încărcată cu energia pozitivă şi cu serie de sentimente puternice, specifice nativilor Rac. Vei preţui mai mult tot ce ai lângă tine, vei fi recunoscătoare pentru orice ţi se oferă, iar în relaţiile cu ceilalţi, tu vei face mereu primul pas.

Noi prietenii

Luna Nouă în Rac reuneşte prieteni mai vechi, rude din toate colţurile lumii şi oameni care nu sperau că se vor mai întâlni vreodată. De asemenea, multe persoane au şansa să intre în contact cu oameni noi, să se împrietenească şi de aici să pornească legături puternice şi parteneriate de viitor.

Planuri puse în practică

Este timpul pentru noi planuri de viaţă, care să vizeze aspectele personaele, precum casa şi familia. Puterea naturii îţi va da o forţă nebănuită, mai ales dacă eşti semn de Pământ şi te va ajuta să îţi construieşti noi idealuri.

Răsplată din partea Universului

Acolo unde e loc de muncă, e loc şi de răsplată. După ziua de 23 iunie, îţi vei permite să te răsfeţi mai mult, să guşti din micile plăceri ale vieţii, iar meritele să îţi fie recunoscute. Vei avea parte de o recunoaştere atât materială, cât şi spirituală. Mai mult decât atât, dacă te-ai confruntat, în ultima perioadă, cu probleme de sănătate, acum a sosit momentul să te vindeci şi să te bucuri de alinare.

Luna Nouă în Rac are loc cu Soarele şi Luna în fuziune. De aceea, pe 23 iunie vor exista două energii care vor forma un nou început, o nouă cale. Fiecare Lună Nouă aduce un timp de iniţiere. Universul trimite o energie puternică şi semnale de vindecare, iertare, acceptare şi înţelegere.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Articolul precedentPresedintele Klaus Iohannis: Alegerile anticipate sunt o SOLUTIE!
Articolul următorVIDEO – 13 apartamente construite in 8 ore, la Brasov! Record in Romania!