Acasă Justitie Noi fapte IES LA IVEALA! Gelos, primarul Iasului ar fi BATUT-O pe...

Noi fapte IES LA IVEALA! Gelos, primarul Iasului ar fi BATUT-O pe Adina Solomon!

Comportamentul primarului de Iasi, Gheorghe Nichita era binecunoscut la nivelul autoritatilor cu atributii in domeniu din judetul Iasi. Se anunta dezvaluiri de senzatie in curand.

solomonDovada sta o intamplare halucinanta acoperita de Politia Iasi, de procurorii din Iasi si de functionarii de la 112 (STS):

Surse demne de incredere din Politia Iasi sustin pentru stiripesurse.ro ca in noaptea de 12 spre 13 octombrie 2014 , Gheorghe Nichita dupa o cearta prelungita si acuzatii de gelozie, a lovit-o cu sadism pe Adina Samson (amanta primarului si seful Serviciului Managementul Calitatii din Primaria Iasi).

Fata a sunat la 112 cerand ajutorul Politiei. Un echipaj s-a deplasat si conflictul a fost pe moment aplanat. Au urmat declaratii la sediul Politiei care nu au dus la nici un rezultat.

Speriata Adina Samson a depus o plangere la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi. Si aici plangerea a fost tergiversata. Nu s-a lasat si a urmat o plangere la DNA dar nu la sectia teritoriala, ci direct la DNA structura centrala.
„Fata a fost desteapta… pentru ca daca ar fi mers la DNA Iasi Nichita ar fi aflat imediat”, a spus sursa citata
.
„Sunt mai  multi agenti si procurori care au acoperit totul. Problema e ca nici la aceasta ora cei de la 112 nu au inchis raportul plangerii din 12-13 octombrie anul trecut”, a mai punctat sursa.

Dezvaluiri cu documente incendiare sunt asteptate la inceputul saptamanii viitoare.

Sursa: stiripsurse.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentApelul disperat al Elenei Udrea catre conducerea PENITENCIARULUI!
Articolul următorMesajul lui Klaus Iohannis pentru toata presa din Romania!