Acasă Auto Nou record national: Sofer prins de radar cu 288 km/h, pe unde...

Nou record national: Sofer prins de radar cu 288 km/h, pe unde drum din Romania!

Un șofer a fost înregistrat duminică de radarul poliției circulând cu o viteză de 288 de kilometri pe oră pe autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii – Nădășelu. Este un adevărat record pentru România, precedentele relatări despre cea mai mare viteză cu care a fost prins un șofer referindu-se la 276 de km/h, în 2018, pe aceeași autostradă, dar pe tronsonul București-Ploiești.

Un alt șofer a fost prins tot pe A3, pe tronsonul Câmpia Turzii – Nădăşelu, cu viteza de 252 de kilometri pe oră.

Poliția Română a publicat duminică pe contul de Facebook fotografii cu indicațiile aparatelor radar în cazul celor doi șoferi și cu următorul comentariu: „Sunt imagini la care nu este nimic de comentat, nici măcar din partea celor care se aflau în spatele volanului. Respectivii au fost surprinși și sancționați pe autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii-Nădășelu. Ce timp de reacție poți să ai la o asemenea viteză?”

Poliția nu dă alte detalii în legătură cu șoferii, mașinile pe care le conduceau sau ce au presupus sancțiunile, dar probabil că nu vor mai putea șofa pentru o perioadă.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentMinistrul Educatiei: ”Profesorii care nu sunt vaccinaţi nu vor fi obligaţi să plătească testele”
Articolul următorÎi calca pe urme lui Dragnea, alt mare iubitor de familie traditionala: Un mare lider PSD s-a insurat a doua oara!