Acasă Stirea zilei Noua teapa pe care si-o iau romanii cand traverseaza Bulgaria. Politia stie...

Noua teapa pe care si-o iau romanii cand traverseaza Bulgaria. Politia stie si nu face nimic

Mai mulți români s-au lovit de o problemă foarte mare, în momentul în care au plecat în vacanțe și au fost nevoiți să tranziteze Bulgaria. Un șofer povestește pe Forum Thassos faptul că a cumpărat vinieta de Bulgaria, dar pe bonul respectiv era trecută o altă perioadă de valabilitate.

În momentul în care a fost oprit de poliție a constatat că erau multe mașini de România oprite și toți șoferii aveau aceeași problemă.

„În intervalul 11-15.08.2023 am tranzitat Bulgaria către Istanbul cu ieșire din România pe la Ruse. Cumpărat vinieta pe 11.08 la Ruse din parcarea de unde cumpără toată lumea, din rond.

La un control al poliției bulgare în apropiere de Veliko Tarnovo (fiind din nou în tranzit prin Bulgaria, de dată această spre Grecia) am constatat că pe bon a fost trecut un alt interval de valabilitate, altul decât săptămâna 11-17.08.2023 (pe bon perioada de valabilitate este 21-28.08.2023 – se vede foarte vag în acest moment).

Bineînțeles că am primit amendă. Norocul nostru a fost că am putut demonstra cu bonul achitat că am cumpărat-o pe 11 august, astfel am fi luat o amendă mult mai mare.

Lângă noi au mai fost oprite și alte mașini de România cu aceeași problemă, similară. Vinieta plătită, perioada de valabilitate alta decât cea care ar fi trebuit să fie“, a povestit șoferul.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentUnde vor fi antrenati pilotii ucraineni sa lupte pe avioane F16 in Romania
Articolul următorUTIL: Cum poți să îți dai seama dacă cineva te-a blocat pe WhatsApp