Dezvoltare personala

Nu a contat ca se afla intr-un scaun cu rotile! Ea este CEA MAI CURAJOASA FEMEIE din Romania!

Erika Garnier, o tânără în scaun rulant, a fost desemnată de Ambasada Statelor Unite la Bucureşti cea mai curajoasă femeie a anului în România.

Din 2007, Departamentul de Stat al SUA a înființat Premiul „Femei Curajoase din întreaga lume”. Este o modalitate simbolică prin care sunt onorate femeile care dau dovadă de curaj în sustinerea drepturilor omului.

„Este un premiu pentru curaj, este o recunoaștere a eforturilor pe care eu, alături de colegii mei de la fundația Motivation Romania, le-am făcut pentru incluziunea persoanelor cu dizabilități. Eu nu am mai putut să mai merg și mi-am dat seama că nu am o altă opțiune decât să îmi duc visurile mai departe într-o altă formă decât cea pe care mi-o imaginasem inițial. M-au ajutat atunci actualii mei colegi să îmi dau seama că am curaj să fac lucrurile altfel decât le stiam până atunci”, a declarat femeia pentru europafm.ro

Loading...

Anul acesta, la București, au fost premiate cinci femei, printre care un fotojurnalist freelancer, un plutonier din Armata română și alte 3 femei care activează pentru drepturile persoanelor cu dizabilități. Erika Garnier este una dintre ele. Tânăra în vârstă de 27 de ani trăiește în scaunul rulant de 6 ani.

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP