19.8 C
București
joi, mai 16, 2024
AcasăDivertismentDezvoltare personalaNu a contat ca se afla intr-un scaun cu rotile! Ea este...

Nu a contat ca se afla intr-un scaun cu rotile! Ea este CEA MAI CURAJOASA FEMEIE din Romania!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Erika Garnier, o tânără în scaun rulant, a fost desemnată de Ambasada Statelor Unite la Bucureşti cea mai curajoasă femeie a anului în România.

Din 2007, Departamentul de Stat al SUA a înființat Premiul „Femei Curajoase din întreaga lume”. Este o modalitate simbolică prin care sunt onorate femeile care dau dovadă de curaj în sustinerea drepturilor omului.

„Este un premiu pentru curaj, este o recunoaștere a eforturilor pe care eu, alături de colegii mei de la fundația Motivation Romania, le-am făcut pentru incluziunea persoanelor cu dizabilități. Eu nu am mai putut să mai merg și mi-am dat seama că nu am o altă opțiune decât să îmi duc visurile mai departe într-o altă formă decât cea pe care mi-o imaginasem inițial. M-au ajutat atunci actualii mei colegi să îmi dau seama că am curaj să fac lucrurile altfel decât le stiam până atunci”, a declarat femeia pentru europafm.ro

Anul acesta, la București, au fost premiate cinci femei, printre care un fotojurnalist freelancer, un plutonier din Armata română și alte 3 femei care activează pentru drepturile persoanelor cu dizabilități. Erika Garnier este una dintre ele. Tânăra în vârstă de 27 de ani trăiește în scaunul rulant de 6 ani.

Ultimele stiri