Acasă ACTUALITATE Nu are masina si nici ceasuri scumpe! Ce avere are premierul Dacian...

Nu are masina si nici ceasuri scumpe! Ce avere are premierul Dacian Ciolos?

Potrivit declaratiei sale de avere, premierul Dacian Ciolos are un teren intravilan in suprafata de 10.000 de metri patrati cumparat in 2009 in localitatea Marisel din judetul Cluj, unde detine si o casa de vacanta de 98 de metri patrati, construita in acest an.

De asemenea, premierul are, impreuna cu sotia sa, Valerie Ciolos, un apartament de peste 144 de metri patrati cumparat in acest an, precum si o casa de 92 de metri patrati cumparata in 2002, ambele locuinte fiind in Capitala. Premierul nu detine nicio masina si nici bijuterii sau obiecte de arta, insa a vandut un autoturism Nissan Qashqai in anul 2014, cu suma de 12.500 de euro.


Citeste si:

Primul premier care are tupeul sa faca asta! Ciolos NU MAI DA NICIUN LEU Bisericii!


Dacian Ciolos are peste 60.000 de euro in conturi si depozite bancare deschise in Belgia, la Bruxelles, si in Franta. De asemenea, el are si 20.447 de lei intr-un cont deschis in Bucuresti. La capitolul venituri, Dacian Ciolos mentioneaza suma de 132.400 de euro, obtinuta ca salariu de la Comisia Europeana, in primele zece luni ale acestui an. El a incasat de la Comisia Europeana si o indemnizatie ”tranzitorie” de 16.084 de euro, pe doua luni.

Membrii Guvernului Ciolos au depus juramantul de investitura in 17 noiembrie.