Acasă ACTUALITATE Nu e banc, e solicitare oficiala a unui politician AUR: „Ce sunt...

Nu e banc, e solicitare oficiala a unui politician AUR: „Ce sunt liniile albe de pe cer lasate de avioane?”

662

Deputatul Mihai Lasca, ales pe listele AUR, a facut o interpelare oficiala adresata Autoritatii Aeronautice Civile Romane prin care a cerut sa i se explice ce sunt „liniile albe de pe cer”, lasate in urma de avioane.

„Care este scopul pulverizarii acestora pe cerul Romaniei, precum si cine efectueaza aceste pulverizari”, a cerut Lasca.

„Prin prezenta, in calitate de deputat, cat si de membru in Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor, Coruptiei si pentru Petitii, ca urmare a numeroaselor sesizari din partea cetatenilor Romaniei, VA SOLICIT sa comunicati urmatoarele: mai multi cetateni mi-au trimis inregistrari video cu privire la faptul ca pe cer, deasupra si in imediata apropiere a zonelor in care acestia locuiesc, se aflau foarte multe ‘linii albe cu o lungime considerabila’, care persistau ore intregi, fara a se disipa in anumite zone cu o putere deloc neglijabila.

In consecinta, va solicit sa comunicati daca aveti cunostinta despre aceste ‘linii albe de pe cer’, ce reprezinta acestea si ce substante chimice contin. De asemenea, va solicit sa comunicati scopul pulverizarii acestora pe cerul Romaniei, precum si cine efectueaza aceste pulverizari”, se arata in interpelarea pe care deputatul Lasca a trimis-o catre AACR.

AACR a reactionat ironic si l-a invitat pe deputat sa acceseze coduri QR, aluzie la conspiratiile potrivit carora oculta mondiala urmareste controlul populatiei prin codurile QR.

„Ca raspuns la solicitarea dumneavoastra, transmisa prin corepondenta electronica, inregistrata la AACR, si avand in vedere ingrijorarile cu privire la fenomenul contrails de care am luat la cunostinta, in scopul unei mai bune informari si cunoasteri, va comunicam ca, la data de 13 octombrie 2022, AACR a publicat voluntar pe Facebook o serie de materiale menite sa ajute la clarificarea acestui subiect.

Acestea pot fi accesate prin scanarea urmatoarelor coduri QR.

Va multumim pentru atentia pe care o acordati in privinta ingrijorarilor exprimate de cetateni”, se arata in raspunsul  AACR.

Mihai Lasca a reactionat indignat, trimitand  un nou e-mail plin de greseli gramaticale.

„Dle director, in Romania, in caz ca nu ati citit art. 13 din Constitutia Romaniei, limba oficiala este limba romana. Daca nu doriti sa formulati un raspuns in limba romana Solicitarii unui Deputat ales de Poporul Roman in Parlamentul Romaniei va pot trimite o coala de hartie sa va scrieti demisia in LIMBA ROMANA. Daca nu va descurcati va trimit un cetatean roman sa va ajute sa o scrieti. Pana atunci VA SOLICIT A DOUA OARA sa-mi comunicati DE URGENTA:

– ce reprezinta ‘liniile albe de pe cer’ (chemtrails SI NU contrails) si ce substante chimice contin;

– care este scopul pulverizarii acestora pe cerul Romaniei, precum si cine efectueaza aceste pulverizari”, arata Lasca.

Potrivit unei teorii a conspiratiei, aceste urme (chemtrail, chemical trail) ar contine agenti chimici sau biologici, pulverizati in mod deliberat in scopuri secrete.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos