27.3 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăACTUALITATENu FMI si nu Germania! Viitorul Greciei a fost decis de Grupul...

Nu FMI si nu Germania! Viitorul Greciei a fost decis de Grupul Bilderberg!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

Viitorul Greciei a fost decis de cei mai puternici oameni din lume, dupa ce s-au intalnit in secret in Austria.

Tocmai s-a terminat una dintre cele mai selecte reuniuni a liderilor lumii, reuniunea grupului Bilderberg în staţiunea Telfs-Buchen, din Austria. În întâlnirea de taină a greilor lumii s-ar fi discutat și soarta Greciei.

Conferinţa Bilderberg a adus în Austria 140 de personalităţi ale lumii. Pe lista invitaţilor au fost premierii din Olanda, Finlanda şi Belgia, ministrul de Finanţe al Marii Britanii, regina Beatrix a Olandei, diplomatul Henry Kissinger şi Gerhard Roiss, şeful OMV.

Pe agenda de discuții a greilor din Bilderberg au fost subiectele fierbinţi ale momentului de la criza greacă, la Rusia şi la referendumul prin care britanicii decid dacă rămân în Uniunea Europeană.

Întotdeauna, secretul absolut care învăluie conferinţa Bilderberg alimentează teoria conspiraţiei. Nimeni nu a aflat concluziile dezbaterilor despre Grecia, criza acută a momentului. Însă, indiferent cum vor evolua lucrurile, mulţi vor presupune că hotărârea s-a luat la conferinţa Bilderberg.


Citeste si:

MASONUL care conduce OMENIREA din UMBRA uimeste Romania cu declaratia sa!

Sfaturile unui mason pentru a ne proteja atunci cand planeta va incapea pe mana diavolului! FOTO


Jurnalistul britanic Martin Wolf, prezent la reuniunea din Austria, a atras atenţia că orice decizie trebuie cântărită atent şi că tensiunea dintre cele două tabere este uşor artificială, potrivit Stiri.TVR.ro.

„Nu are sens acum o ieşire a Greciei din zona euro. Dar se pare că iritarea şi frustarea ambelor tabere sunt atât de mari, încât vom ajunge exact acolo”, scrie analistul în Financial Times.

Imediat după conferinţa Bilderberg, în ciuda gesturilor clare de intransigenţă, Greciei îi mai rămâne totuşi poarta deschisă. În timp ce liderii de la Atena sunt inflexibili, grecii au scos din bănci în trei zile două miliarde de euro.

Angela Merkel: Trebuie să se ajungă la un acord înaintea reuniunii de luni de la Bruxelles

Cancelarul german Angela Merkel a avertizat că o înțelegere între Grecia și creditorii săi trebuie pregătită înainte de întâlnirea de urgență de luni seară a liderilor UE.

Dacă nu se ajunge la un acord de principiu în prealabil, a spus Merkel, potrivi BBC, la summitul de la Bruxelles nu se va putea lua o decizie.

Guvernul grec a anunțat încă de vineri dimineață că lucrează la un „succes” al summit-ului european extraordinar de luni de la Bruxelles, după eșecul de joi al Eurogrupului întrunit la Luxemburg.

Executivul de la Atena a transmis clar că își pune speranțe în întâlnirea de luni seară de la Bruxelles, unde tandemul Merkel – Hollande vor avea cel mai greu cuvânt de spus:

„Ne dorim ca negocierile finale sa aiba loc la cel mai inalt nivel politic a Europei si lucram acum la succesul acestui summit”, scrie in textul menit să liniștească parțial temerile că Grecia ar putea intra in incapacitate de plata dupa 30 iunie.

Cu doar două zile înainte, Angela Merkel și-a exprimat și ea încrederea că încă se poate ajunge la un acord cu Grecia, cu toate că lucrul nespus este că sunt anumite tensiuni și neînțelegeri chiar în interiorul cabinetului german.

Ultimele stiri