Nu le pasa de criza! Primar PSD prins de DNA in timp ce lua mita! Video flagrant

822

Tribunalul Tulcea a admis, sambata, propunerea Parchetului de pe langa Tribunal pentru arestarea preventiva a primarului comunei Crisan, Ilie Munteanu, acuzat de savarsirea infractiunii de luare de mita.

Potrivit unor surse judiciare, edilul a fost retinut de procurori vineri seara, in urma unui flagrant organizat de procurorii Parchetului in colaborare cu Directia Generala Anticoruptie, in care barbatul ar fi luat 10.000 de lei de la reprezentantul unei firme de constructii.

Edilul s-a dus sa ia spaga echipat cu masca si manusi de protectie, potrivit inregistrarii video realizate de Directia Generala Anticoruptie (DGA).

ieri, 3 aprilie a.c., primarul unei comune din Tulcea a fost prins în flagrant în timp ce primea 10.000 lei mită (a doua tranșă din suma totală de 20.000 lei) de la un denunțător, pentru un contract de executare a unor lucrări publice. Astăzi, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită.Dosarul a fost instrumentat de ofițerii #DGA Tulcea, unde a fost preluat denunțul, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Publicată de Direcția Generală Anticorupție pe Sâmbătă, 4 aprilie 2020