Acasă Stirea zilei NU A REZISTAT: Directorul CFR Marfa, Dragos-Alexandru Draghici, a murit!

NU A REZISTAT: Directorul CFR Marfa, Dragos-Alexandru Draghici, a murit!

46

Directorul general al CFR Marfa, Dragos-Alexandru Draghici, a murit la Spitalul Elias, dupa ce a suferit un atac cerebral in momentul in care a aflat despre complicitatea sa la cazul de trafic de influenta in care a fost arestat Gruia Stoica.

Decesul s-a produs la ora 18.30, diagnosticul medicilor fiind hematom intracerebral cu evolutie severa, a precizat managerul Spitalului Elias, prof. dr. Doina Dimulescu.

Draghici a fost operat de urgenta la Elias, in 29 ianuarie, pentru evacuarea hematomului cerebral si oprirea sangerarii.

Dupa operatie, directorul general al CFR Marfa a fost dus in sectia de Anestezie si Terapaie Intensiva, in coma si cu protezare ventilatorie, preciza, in 30 ianuarie, managerul spitalului.

Numele directorului CFR Marfa apare in dosarul in care Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman (GFR), a fost arestat preventiv, fiind acuzat de cumparare de influenta, dupa ce i-ar fi dat avocatului Doru Bostina trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie pentru transportarea carbunelui, organizata de Complexul Energetic Oltenia.

Dragos-Alexandru Draghici, jurist de profesie, a fost numit director general la CFR Marfa in februarie 2013. El lucrase anterior in managementul unor companii nationale si multinationale.

sursa. mediafax

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos