Acasă Media PLAN O alta vedeta se va ocupa la Antena 3 de treburile murdare...

O alta vedeta se va ocupa la Antena 3 de treburile murdare ale politicii in prime time! Satula de politica, Dana Grecu isi vede de alte proiecte!

38

Dupa ce a renuntat la emisiunile cu profil politic asumate in ultimii 12 ani, Dana Grecu a anuntat ca se va dedica altor proiecte media cu tenta mai mult sociala. Practic vineri, 17 noiembrie, a fost ultima zi in care emisiunea „La ordinea zilei” a aparut in format normal. Aceasta ar urma sa fie difuzata doar in week-end.

Pentru a acoperi golul lasat si a atrage telespectatori, Antena 3 a facut, luni, 20 noiembrie, o mutare de efect. Trustul Intact a adus in prime-time emisiunea Alessandrei Stoicescu, informeaza aktual24.ro.
Chiar daca nu a aparut pe acelasi interval, dat fiind ca „La ordinea zilei” se difuza intre 18:00 si 20:00, iar emisiunea Alessandrei Stoicescu – „100 de minute” – a inceput la ora 20:00, cu siguranta, aceasta a fost miscare inspirata a sefilor Intact.

Stoicescu a avut si un invitat de marca, pe fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase.

Conform programului prezentat pe site-ul Antena 3, „100 de minute” era difuzata, in mod normal, de la ora 16:00. Dana Grecu, care recent a dezvaluit care a fost cea mai mare drama din viata ei, este cunoscuta publicului telespectator ca moderatoare a emisiunii „la ordinea zilei”, de la Antena 3.

„E ultima emisiune in acest format. Au trecut totusi 12 ani de cand intram asa in casele dumneavoastra. Sunt un pic emotionata, un pic agitata din cauza asta, pentru ca este emotionant si pentru mine. Nu o sa ne mai vedem in fiecare seara, dar o sa ne vedem in continuare cu niste surprize, cu niste emisiuni altfel.

E foarte greu sa ma desprind de ritmul asta si imi dau seama ca in viata trebuie sa faci niste lucruri pe care chiar trebuie sa le faci, trebuie sa iei niste decizii dincolo de ce iti doresti neaparat, dar este musai sa le iei”, a spus Dana Grecu in editia de vineri, 17 noiembrie.

„Nu m-a dat nimeni afara de la Antena 3, raman in continuare la Antena 3, vor fi niste proiecte spectaculoase. Simt ca in acest momentul al carierei mele pot mai mult decat un talk-show politic, in sensul ca as aborda subiecte care tin de vietile dumneavoastra, de vietile noastre, ale tuturor.

Lucruri care tin mai mult de suflet, care ne implinesc si care ne fac sa intelegem mai bine ce se intampla cu noi in viata asta“, a mai spus moderatoarea de televiziune, citata de libertatea.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos