Acasă Dolj O asociere de sponsori USL a castigat un contract de 40 mil...

O asociere de sponsori USL a castigat un contract de 40 mil lei in Craiova!

42

Primaria Craiova a atribuit un contract de 39,89 milioane lei unei asocieri de sponsori USL condusa de compania Tel Drum, pentru lucrari de reabilitare si modernizare a trei strazi din Craiova.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Lucrarile au fost adjudecate la 30 octombrie, in urma unei licitatii deschise, de asocierea Tel Drum – T Dancor Romconstruct – Imob Lux Construct – Garden Center Grup, potrivit unui anunt al primariei.

Contractul, denumit „Reabilitarea infrastructurii rutiere pe relatia Nord-Sud-Est a Polului de Crestere Craiova, in vederea fluidizarii traficului in Zona Metropolitana Craiova”, vizeaza reabilitarea si modernizarea strazilor Caracal (amplasament cuprins intre strada Alexandru Macedonschi si bulevardul Decebal), Bariera Valcii (intre strada Toamnei si centura de ocolire a orasului) si Raului (intre strada Brestei si bulevardul Nicolae Romanescu).

Lucrarile au fost estimate initial la 62,4 milioane lei fara TVA, iar primaria a primit 12 oferte pentru acest proiect, criteriul de atribuire fiind pretul cel mai scazut.

Sursa: mediafax.ro

 

Articolul precedentCine credeti ca sunt COantrenorii de la Vocea Romaniei? Vedeti aici!
Articolul următorPeste 200.000 de pensii vor fi recalculate din 2014, dupa decizia CC!