Acasă Monden O celebra actrita a ajuns LA URGENTE in ziua de Pasti! A...

O celebra actrita a ajuns LA URGENTE in ziua de Pasti! A fost internata la Floreasca!

Într-o perioadă în care toată lumea sărbătorește actrița Anca Pandrea trece prin clipe foarte grele. Actrița a fost internată în spital, chiar în ziua de Paște.

Actrița a fost internată la Spitalul Floreasca din Bucureşti  din cauza unor probleme mai vechi la plâmâni şi la inimă, anunţă postul România TV.

„Mi-au pus o perfuzie cu miofilin, pentru inima. Eu sufăr de insuficientă cardiacă şi respiratorie. Şi dacă vor dori să mă interneze, aş preferă să nu mai stau în spital. Nu ştiu ce mi-a făcut rău în această perioada, pentru că eu n-am ieşit deloc în frig. Am stat doar în casă. N-am făcut nici măcar câţiva paşi în curte să dau de mâncare la câini sau să-i plimb.

 M-a ajutat o prietenă cu toate treburile. Starea de rău o am de cel puţin o săptămâna, dar am zis că tot îmi trece. Noaptea trecută m-am trezit iarăşi la ora 1.30 şi până la 3.30 n-am putut să dorm. Mă trezesc din somn pentru că îmi bate foarte tare inima, am palpitaţii şi nu pot să mai respir, am senzaţia că mă sufoc. În plus, nici nu mă mai pot ţine pe picioare”, declara Anca Pandrea, citata de stiripesurse.ro.
URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentBlestem sau coincidenta incredibila!? Toti actorii care l-au jucat pe Iisus AU PATIT ASTA!
Articolul următorDoliu in lumea fotbalului! A MURIT in prima zi de Pasti!