Acasă Galati O fata de 15 ani a cazut de la etajul 4 al...

O fata de 15 ani a cazut de la etajul 4 al unui bloc in Galati si a supravietuit

O fată de 15 ani a căzut de pe acoperișul unui bloc cu patru etaje din orașul Galați. Ea a supraviețuit și a fost dusă la spital. Anchetatorii încearcă să afle dacă a fost vorba despre un accident sau despre o tentativă de sinucidere.

Incidentul s-a produs luni într-un cartier al orașului Galați. Se pare că fata a urcat pe acoperișul blocului și apoi s-a aruncat în gol. Căderea i-a fost atenuată de un copac și a supraviețuit impactului cu solul.

„Victima are 15 ani, a căzut de pe acoperișul unui bloc cu 4 etaje. Ea nu locuiește acolo. În cădere s-a lovit de o creangă, i-a atenuat căderea. A supraviețuit, are un traumatism la coloană și este policontuzionată. A fost transportată la spital”, a declarat Mihai Polinschi, reprezentantul SAJ Galați.

Conform legii, polițiștii au deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă. Anchetatorii încearcă să afle dacă fata de 15 ani a încercat să se sinucidă sau a fost victima unui accident.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPrimărie obligată de instanță să plătească 17.000 de euro unei fete mușcată pe stradă de un câine maidanez
Articolul următorCe solutie a gasit Ana Birchall pentru a-i opri pe condamnatii care fug din tara