9.8 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăStirea zileiSibiuO femeie din Sibiu, cercetata pentru inselaciune cu pachete turistice in Bulgaria

O femeie din Sibiu, cercetata pentru inselaciune cu pachete turistice in Bulgaria

in:

Stiri pe acelasi subiect

Trei pakistanezi, principalii suspecti pentru moartea afaceristului sibian Adrian Kreiner

Trei pakistanezi, principalii suspecti pentru moartea afaceristului sibian Adrian...

Asasinatele la comanda iau amploare in Romania! Anchetele bat pasul pe loc!

Asasinatele la comanda iau amploare in Romania daca ne...

O femeie din Sibiu, administrator de firma, este cercetata pentru inselaciune dupa ce ar fi incasat 50000 de euro de la 23 de persoane pentru pachete turistice in Bulgaria. Suspecta nu poate parasi judetul.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, vineri, de reprezentantii Politiei Judetene Sibiu, administratorul unei societati comerciale din municipiul Sibiucare oferea servicii turistice este cercetat penal sub control judiciar pentru infractiuni de inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

„Politistii Serviciului Investigatii Criminale Sibiu au stabilit faptul ca persoana banuita, o femeie in varsta de 38 de ani, domiciliata in municipiulSibiu, in perioada 2012 – 2013, a indus in eroare 23 de parti vatamate pretinzand sume de bani si eliberand documente false privind contracte si sejururi cu destinatii turistice europene, prin prezentarea ca adevarata a unor fapte mincinoase si prin folosirea de mijloace frauduloase cu ocazia contractarii de catre acestea a unor servicii turistice, servicii incasate si neonorate, cauzand un prejudiciu in valoare de 48.231 euro si 22.303 lei”, se arata in documentul citat.

Citeste pe BizTop.ro!

 

Ultimele stiri