Acasă ACTUALITATE O mama a trei copii s-a trezit din coma crezand ca a...

O mama a trei copii s-a trezit din coma crezand ca a atipit putin. Sustine ca are 19 ani si ca suntem in 1998!

56

O mamă de 32 de ani, cu trei copii, s-a trezit dintr-o comă crezând că are încă 19 ani și este în 1998. Sarah Thomson, din Exeter, Marea Britanie, nu îşi aminteşte de Chris, soțul ei cu care era căsătorită de zece ani, sau de copiii ei, Michael, în vârstă de 14 ani, Daniel, de 5 ani și Amy, de 4 ani.

Sarah Thomson a fost inconștientă timp de zece zile și a suferit o intervenţie chirurgicală de urgenţă, după ce o malformaţie a conexiunile vaselor de sânge a dus la explozia lor în cutia craniană.

Acest incident i-a șters 14 ani din memorie. Când s-a trezit din comă, Sarah Thomson credea că Spice Girls se aflau în continuare în topuri, nu ştia de nunta Regală, de emisiunea X Factor sau de moartea lui Michael Jackson, potrivit DailyMail.

Ea nu l-a recunoscut pe Chris, în vârstă de 34 de ani, un tehnician IT cu care era căsătorită de zece ani și încă mai credea că este cu fostul ei iubit. Cu toate acestea, ea s-a îndrăgostit din nou de soțul ei și îşi aminteşte mai mult în fiecare zi.

„Când copiii au venit să mă vadă tocmai nu aveam nicio idee cine erau. Am crezut că sunt copiii altcuiva”, a povestit Sarah.

„Îmi amintesc mai mult și mai mult în fiecare zi, mă bucur să fiu cu copiii mei şi cu Chris, şi m-am hotărât să iau lucrurile aşa cum vin”, a mai spus Sarah.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos