Acasă Auto O masina electrica la moda a luat foc in Timis. Proprietar: Regret...

O masina electrica la moda a luat foc in Timis. Proprietar: Regret achizitia ei!

Pompierii timișoreni au intervenit joi, 11 mai, pentru stingerea unui incendiu în localitatea Beregsău Mare, acolo unde un autoturism electric a fost cuprins de flăcări. 

Din fericire nu s-au înregistrat și victime, cu toate că mașina a fost complet distrusă, notează tion.ro.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara cu o autospecială de primă intervenție și comandă, două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„La sosirea forțelor la locul evenimentului s-a constatat că autoturismul era cuprins de incendiu în totalitate. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

De asemenea, proprietarul a susținut într-o postare că regretă achiziționarea mașinii, chiar dacă timp de un an și jumătate a fost mulțumit de ea.

„Astăzi, în jurul orelor 17:00 Dacia mea Spring (primăvară sau izvorul minunilor, cum or numi-o ăștia) a trecut în neființă. O mașină electrică de care am fost extrem de mulțumiți timp de un an și jumătate, fără erori, încărcată doar la priză, acasă. Înainte de a-și da sfârșitul obștesc, mașina era condusă de soție și m-a sunat disperată că se aude un zgomot infernal de sub mașină ca o combinație de șuierat – scârțâit puternic ajungând în 300 de metri în fața casei.

De sub mașină, din zona bateriei a început să se propage un fum care alterna de la des la mai puțin vizibil. În maxim 15 minute mașina ardea generalizat. Spaima prin care a trecut soția și copiii nu o mai explic aici. Mașina s-a făcut scrum și este pentru prima dată când efectiv regret achiziția ei. Dețin asigurare Casco full și mașina mai era în garanție încă 18 luni. Nu acuz pe nimeni, nu doresc reclamă negativă (…)”, a scris proprietarul mașinii pe grupul de Facebook Dacia Spring România (Oficial).

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentEcou la protestul profesorilor: ”Voi lupta pentru ca profesia de dascăl să fie una respectată”
Articolul următorDragos Bucur dupa ce sotia lui s-a pocait: ”Credinta este importanta si, din pacate, am senzatia ca este sub un asediu coordonat de cativa ani”