28.8 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăACTUALITATEO moda INFRICOSATOARE cucereste Asia! Copiii-ingeri au fost INTERZISI in Thailanda!

O moda INFRICOSATOARE cucereste Asia! Copiii-ingeri au fost INTERZISI in Thailanda!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Noua specializare a elevilor ruși: pilotarea dronelor!

Elevii din Rusia vor învăţa despre tehnologia dronelor pentru...

Jumatate din copiii navetisti isi vor plati abonamentele integral din 8 ianuarie

Federatia operatorilor de transport anunta ca elevii din 19...

S-a declarat epidemie de rujeola la nivel national!

Ministerul Sanatatii a declarat epidemie de rujeola la nivel...

Tot mai multi asiatici au ajuns sa venereze niste papusi despre care se spune ca sunt posedate de spiritele unor copii morti si au puteri supranaturale. ”Look thep” sau ”copiii-ingeri” au inceput sa fie imbracati exact ca niste copii obisnuiti si purtati de thailandezi dupa ei peste tot.

S-a ajuns pana la punctul in care în Thailanda Autoritatea pentru Aviaţie Civilă a anunţat că interzice vânzarea de bilete de avion pentru aşa-numitele „look thep” sau „copii-îngeri”.

Conform credintei thailandeze, sufletul unui copil mort este invitat sa preia o papusa ”look thep”, cu speranta ca va calauzi pasii persoanei care poseda papusi si-i va aduce noroc.

papusaDJ Bookkoh Thannatchayapan, una dintre personalitatile publice ale Thailandei, a venit cu un exemplu personal, pe care l-a povestit in direct la radio.

”In prima zi in care l-am luat am fost in oras sa-i cumpar haine. Imediat dupa am primit un telefon de la seful meu care-mi spunea, dupa ce fusesem dat afara de la slujba, ca sunt primit inapoi”, a povestit celebrul DJ.

”Il iubesc ca pe propiul meu copil”, a mai spus acesta, citat de http://bangkok.coconuts.co.

Preţul unei astfel de păpuşi variază între 40 şi 700 de euro şi sunt tot mai mulţi thailandezi care-şi încredinţează norocul acestei jucării despre care se crede că-i protejează pe cei care le deţin. Mai mult, în ultimele luni, moda păpuşilor speciale s-a răspândit în Thailanda, unde posesorii lor le plimbă în maşină şi le comandă mâncare la restaurant.

În Bangkok, un restaurant a ajuns să ofere un menu special pentru aceste talismane.

papusa 2

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version