Acasă Transporturi O noua autostrada inaugurata in Romania. Va decongestiona traficul in doua orase

O noua autostrada inaugurata in Romania. Va decongestiona traficul in doua orase

599

CNAIR, împreună cu Impresa Pizzarotti, constructorul lotului 1 al Autostrăzii Sebeș-Turda, pregătesc deschiderea tronsonului între Lancrăm și Alba Iulia până pe data de 1 decembrie. Concluzia vine în urma vizitei de vineri pe șantier, la care au fost invitați politicieni și membri ai administrației locale PNL din județul Alba.

Este încă una dintre zecile de inaugurări de obiective de infrastructură programate de guvernul PNL în plină campanie electorală. Cea mai recentă a fost la Bacău, unde premierul Orban a anunțat că 16 km din cei 30 ai centurii orașului vor fi dați în folosință în decembrie, cu o lună mai devreme decât termenul din contract.

Autoritățile din Alba, printre care președintele Consiliului Județean, Ion Dumitrel, prefectul județului, Nicolae Albu, deputatul Florin Roman și europarlamentarul Mircea Hava au fost invitați pe șantierul Autostrăzii Sebeș – Turda, pentru a vedea la fața locului care este stadiul lucrărilor. Ulterior, o parte dintre ei au anunțat deschiderea traficului în data de 1 decembrie.

„Am vizitat azi santierul autostrăzii Sebes-Turda, unde constructorii și beneficiarul, ne-au dat asigurări că în luna decembrie vom putea circula pe tronsonul 1, între Sebeș și Alba Iulia! Iar de anul viitor, pe tronsonul 2, loturile 3 și 4 fiind deja puse în circulație!”, a scris Florin Roman, pe pagina de Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos