Acasă Divertisment O noua televiziune va emite in toata Romania! ”Va fi dupa modelul...

O noua televiziune va emite in toata Romania! ”Va fi dupa modelul Euronews”

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu a produs un șoc pe piața media când a anunțat că își restrânge colaborarea cu Antena 3 și merge spre un nou proiect de televiziune, dar unul cu caracter regional. Între timp, proiectul a prins anvergură, iar postul NCN Cluj Napoca actele la CNA pentru a putea transmite la nivel național.

Liviu Alexa, care deține postul NCN Cluj Napoca, a declarat că actele vor fi depuse până pe 21 august urmând ca, dacă forul audiovizual le acordă licența, NCN să devină televiziune de știri națională spre sfârșitul anului, în luna noiembrie.

“Televiziunea va fi dezvoltată pe modelul editorial al Euronews. Modelul Euronews este foarte interesant şi pragmatic: există un buletin de ştiri în fiecare oră sau la jumătate de oră în funcţie de ştirile zilei. Ora continuă cu mini-emisiuni cu durate cuprinse între 5 şi 7 minute, de la medicină, ştiinţă, economie, politică, analiză, burse, cultură urbană, cinema, anchetă şi până la sport şi evenimente”, spune Liviu Alexa, informează Paginademedia.

Principala vedetă a postului va fi Răzvan Dumitrescu, cel care va realiza un talk-show de seară, ceea ce înseamnă că va rivaliza cu foștii săi colegi de la Antena 3, Radu Tudor și Mihai Gâdea.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentExemplu pentru toti politicienii imbuibati care s-au grabit sa-si tripleze salariile! Cea mai tanara primarita isi doneaza leafa pentru modernizarea scolii!
Articolul următorSalvamarii de la Marea Neagra cer inchiderea mai multor plaje: Sunt prea periculoase pentru oameni!