Acasă Monden O noua vedeta PRO TV infectata cu coronavirus. In ce stare se...

O noua vedeta PRO TV infectata cu coronavirus. In ce stare se afla Neti Sandu

130

Vedeta PRO TV Neti Sandu s-a infectat cu COVID-19, a anunțat postul TV.

Aceasta se alătură lungului șir de vedete din România care au contactat virusul.  Aceasta a dispărut de pe sticlă de câteva zile, însă abia acum s-a aflat care a fost motivul. Neti Sandu nu are simptome grave și se tratează acasă.

Potrivit unor surse din interiorul trustului, citate de gandul.ro, Neti Sandu are noul tip de coronavirus de câteva zile, motiv pentru care în ultima perioadă nu a mai prezentat horoscopul.

În dimineața zilei de luni, 17 noiembrie, colegii de la Pro TV au prezentat un colaj cu imagini și voce, fără ca vedeta să fie prezentă în vreun fel. Ce-i drept, Neti Sandu nu a mai apărut pe sticlă de săptămâna trecută, însă reprezentații postului nu au făcut nicio declarație pe tema virusului din China, scrie Fanatik.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentProiect PNL: Judecătorii Curţii Constituţionale să fie numiţi numai dintre magistrați, iar avizul CSM să fie obligatoriu
Articolul următorUn nou virus periculos, care se transmite de la om la om și provoacă febră hemoragică, a apărut în Bolivia