17.5 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăStirea zileiO româncă a fost aleasă CEA MAI BUNĂ JUCĂTOARE DE HANDBAL din...

O româncă a fost aleasă CEA MAI BUNĂ JUCĂTOARE DE HANDBAL din lume!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

Cristina Neagu a fost aleasă ce mai bună jucătoare ed handbal în 2015 de Federaţia Internaţională de Handbal (IHF).
“Aş da toate titlurile pe care le-am câştigat pentru o medalie la Olimpiadă”, a declarat aceasta.

“Sunt fericită, sunt mândră că am reuşit să câştig acest premiu pentru a doua oară în cariera mea. E un premiu al tuturor românilor, e un premiu al colegelor mele de la echipa naţională, al colegelor de la echipa de club”, a afirmat Cristina Neagu citată de digisport.ro.

“Sunt sigură că m-au votat şi oameni din alte ţări, nu numai din România. Peste tot unde am jucat în ultimul timp sunt foarte mulţi fani care vin să ceară autografe, să facă o poză cu mine.

Îmi face plăcere să văd că oamenii mă iubesc, că apreciază munca pe care o depun”, a spus interul stânga al echipei Buducnost Podgorica.

“Anul trecut am avut un an extraordinar, am câştigat aproape tot ce se putea câştiga. Mă aşteptam în oarecare măsură să fiu declarată cea mai bună jucătoare a lumii”, a spus Neagu. “Pe plan individual nu există o distincţie mai mare decât aceasta”, a completat ea.

“Aş da toate titlurile pe care le-am câştigat în cariera mea pentru o medalie la Olimpiadă”, a dezvăluit handbalista, cu mai puţin de două luni înaintea Jocurilor de la Rio.

“Va fi foarte greu, ştim cu toţii grupa din care facem parte. Este cea mai grea ediţie a Jocurilor Olimpice. Toate lucrurile care s-au întâmplat la naţională în ultimele luni ne dau speranţe că putem să câştigăm o medalie” la Olimpiadă, a spus Neagu.

“E extrem de greu să ieşim din grupă. Încercăm să luăm totul pas cu pas, să ne reunim în iulie, să facem o pregătire cât putem de bună”, a adăugat liderul naţionalei României.

“Eu cred că nivelul la care am ajuns în 2015 şi în momentul de faţă este cel mai bun al carierei mele”, a estimat Neagu, care le-a mulţumit oamenilor ce au susţinut-o în momentele grele de acum câţiva ani.

Cristina Neagu a câştigat cu echipa ei de club Liga Campionilor în 2015 şi medalia de bronz cu echipa naţională a României la CM 2015.

Ultimele stiri