Acasă Videoclipul zilei O tara intreaga rade de Sosoaca: ”Vaccinurile te fac steril trei generatii”

O tara intreaga rade de Sosoaca: ”Vaccinurile te fac steril trei generatii”

Realizatorii emisiunii „Buna, Romania” de la B1 TV s-au amuzat copios pe seama unor noi declaratii ale senatoarei Diana Sosoaca legate de vaccinarea impotriva coronavirusului. 

Sosoaca a sustinut ca vaccinul da „sterilitate pe trei generatii”. Urmatoarea intrebare logica este cum apare a doua generatie, daca prima este sterila?

„Se modifica genomul uman, ceea ce inseamna ca se modifica structura voastra. Va scurteaza viata. Nu mai vorbim ca la acest moment sunt cercetatori care spun ca ca dau sterilitate pe trei generatii (pronuntat apasat)”, a strigat Sosoaca, in timp ce Bahmuteanu aproba din cap: „Da”.

„Stimate coleg, cum se poate da sterilitate pe trei generatii? Pai cum ajungi la a treia generatie daca iti da sterilitate? N-o sa mai poti face copii si nici copiii copiilor tai nu vor face copii si nici copiii copiilor copiilor tai nu vor face copii. Cum functioneaza mai acest transfer de sterilitate din generatie in generatie?”, s-a distrat unul dintre realizatorii emisiunii de la B1 TV.

Romania a inregistrat marti un record absolut in privinta numarului de imbolnaviri in 24 de ore, fiind raportate peste 11.000 de noi cazuri. Romania a ajuns astfel pe locul 4 in lume in privinta infectarilor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCea mai mica vaca din lume a intrat in Cartea Recordurilor
Articolul următorMinistrul Sănătății are vești proaste: Vârful valului 4 va fi undeva la mijlocul lunii octombrie, cu 20.000 de cazuri pe zi